«Όταν κερδίζεις τα δεδομένα είναι διαφορετικά»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα για τον ερχόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στις 19:00 στο ΓΣΠ

«Πρέπει να είμαστε περισσότεροι ανταγωνιστικοί και ο εαυτός μας. Δεν είναι μόνο η δικιά μας ομάδα, έχουμε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη, ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει πρώτα εμείς να κάνουμε τα σωστά πράγματα

από την πλευρά μας. Να πω στον κόσμο ότι θα κάνουμε προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζω να έχουμε και λίγο τύχη. Όταν κερδίζεις τα δεδομένα είναι διαφορετικά, όταν χάνεις ανατρέπονται όλα…».

«Στα δύο τελευταία ματς αξίζαμε περισσότερα, είμαι πάντα θετικός, μπορούμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Θέλει συγκέντρωση 100%. Είναι αριθμοί που δείχνουν ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες και υπάρχουν στιγμές μέσα στη σεζόν που μπορεί να συμβεί αυτό λόγω φόρμας και απόδοσης. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες με τον ΑΠΟΕΛ και οι παίκτες που παίζουν επίθεση να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βελτιωθούμε και στις στατικές φάσεις».

Για Φαράζ: Έχει ένα πρόβλημα στο ώμο, αύριο θα προσπαθήσει ειλικρινά τώρα δεν ξέρω αν θα τον έχουμε στη διάθεση μας.

Για τις πέντε σερί ήττες, κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία. Δεν είναι φυσιολογικό το αρνητικό σερί εκτός έδρας. Σε κάποια ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί όχι όμως όσο έπρεπε. Γενικότερα στα πλέι οφ δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, πρέπει να βελτιωθούμε στα 3 τελευταία για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Για αγωνιστικά: «Άλτμαν και Νικόλας εκτός, ο Φαράζ είναι αμφίβολος θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον έχουμε στη διάθεση μας. Το αυριανό ματς είναι διαφορετικό, πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό. Σημαντικό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε, δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα ελπίζω να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πρώτο σχόλιο για το ματς με ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε δύσκολο έργο, σε σημαντικό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να πάρουμε το τρίποντο. Η συγκέντρωση μας είναι εκεί, θέλουμε να αγωνιστούμε δίχως λάθη, με δημιουργικότητα κόντρα σε ποιοτικό σύνολο με εξαιρετικό προπονητή. Για να κερδίσουμε πρέπει να φτιάξουμε ευκαιρίες και να εμφανιστούμε γενναίοι με πίστη στο πλάνο. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, περιμένουμε τη δοκιμασία με υπευθυνότητα, να κερδίσουμε και να περιμένουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα