Όταν η Κυριακού Πελαγία ράππαρε:Η άγνωστη ιστορία των γυρισμάτων στο Παραλίμνι

Μια γυναίκα που η φυσιογνωμία της έχει ταυτιστεί με την Κυπριακό τραγούδι. Η Κυριακού Πελαγία, σήμερα Σάββατο 18/2, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Η Κυριακού Πελαγία, αγαπήθηκε από τον Κυπριακό λαό μέσα από τις ερμηνείες της στα πιο δημοφιλή κυπριακά τραγούδια. Σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τόσο μέσα από τα τραγούδια όσο μέσα και από τη ευχάριστη και έντονη προσωπικότητα της.

Όσοι έχουν συνεργαστεί με τη Κυριακού Πελαγία έχουν πολλές ιστορίες να μοιραστούν.  Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Γιάννος Γου

με τον οποίο και επικοινωνήσαμε. Μιλώντας για την Πελαγία την χαρακτήρισε «Τσιάκκο και μάγκισσα» ενώ ανέφερε πως η συνεργασία μαζί της ήταν πολύ ευχάριστη.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία τους έγινε για τη σειρά «Δείξε μου το φίλο σου» με τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού προϊόντος για την εποχή. Αποτελούσε το συνδυασμό του παλιού και του νέου με τσαττιστά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννος Γου «Τα γυρίσματα θα γίνονταν Λευκωσία όπου οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί έπρεπε να παρευρεθούν στα γυρίσματα». Παρόλα αυτά η παραγωγή της σειράς επικοινώνησε με το μάνατζερ της Πελαγίας γιατί η ίδια δεν επιθυμούσε να μεταβεί στην πρωτεύουσα αλλά οι υπόλοιποι να έρθουν στο Παραλίμνι

Στην τελική αναγκαστικά τα γυρίσματα έγιναν στο Παραλίμνι,  στη δική της περιοχή. Μάλιστα, τους έλεγε γελώντας «Εγώ είμαι πιο μεγάλη σταρ από την Άννα Βίσση, για αυτό πρέπει να έρθετε εσείς σε εμένα».

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια το γυρισμάτων η Κυριακού Πελαγία σε μια σκηνή έδινε ψεύτικο χαστούκι στο Γιάννο Γου. Όμως, αυτή επέλεξε να του δίνει αληθινά χαστούκια.

Αύριο Κυριακή 19/2, φίλοι, συγγενείς αλλά και όλη η Κύπρος αποχαιρετούν την Κυριακού Πελαγία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι τελεστεί δαπάνη του Δήμου Παραλιμνίου.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: Με δαπάνη του Δήμου Παραλιμνίου η κηδεία της Κυριακού Πελαγίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Κυριακού Πελαγία, Παραλίμνι,otan, kyriakou pelagia, paralimni