«Όσοι έπαιζαν, τον ήθελαν, οι άλλοι όχι. Με 4 φορ στον πάγκο χαλά η ομάδα»

Για την αλλαγή προπονητή, την αποχώρηση Ανδρονίκου, την αύξηση αλλαγών που αποφάσισε η ΚΟΠ και άλλα που αφορούν στον Ερμή μίλησε ο Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» στον Super Sport FM 104,0 για...

...τις 5 αλλαγές: «Έπρεπε αυτό να γίνει από τον Γενάρη και όχι από τώρα, οι μεγάλες ομάδες έχουν πιο μεγάλο ρόστερ, οι μικρές δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, έχουν πιο μικρά

ρόστερ, έρχεται και αλλάζει κάποια δεδομένα αυτή η απόφαση».

...την πρόσληψη Σατσιά: «Άλλαξε προπονητή ο ΑΠΟΕΛ, άλλαξαν και άλλοι αλλά έγινε μεγάλος θόρυβος όταν άλλαξε προπονητή ο Φανιέρος. Οι προπονητές είναι κι αυτοί υπάλληλοι των ομάδων. Ο προπονητής δεν αποφασίζει για την ομάδα, ο Ανδρονίκου είναι αξιολάτρευτος είναι καλός μου φίλος, πήρε αποτελέσματα αλλά εγώ δεν θέλω να παίζω αυτό το ποδόσφαιρο, όταν μου βάζεις το δεξί μπακ για σέντερ-φορ, και οι 4 επιθετικοί να είναι στον πάγκο, θα χαλάσει η ομάδα… Oι 13 που έπαιζαν τον ήθελαν, οι υπόλοιποι που δεν έπαιζαν δεν τον ήθελαν, δεν μπορώ να διώξω 8 παίκτες, έπρεπε να φύγει ο προπονητής. Είναι θέμα νοοτροπίας και φιλοσοφίας του καθενός. Δεν μπορώ να έχω μια ομάδα που θα αμύνεται πάντα. Ο Σατσιάς είναι νέος, μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες, μίλησα μαζί του, με έπεισε ότι κατέχει το αντικείμενο της προπονητικής, είναι και γυμναστής και είναι ένα πακέτο που μου αρέσει. Δεν θα παίζω με τις ομάδες που είναι μαζί μου για διαβάθμιση και να περιμένω, αν βάλω γκολ να κερδίσω, αλλά αν το δεχθώ να χάσω…».

...τον Ανδρονίκου: «Τον ευχαριστούμε πολύ που έφερε κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να αλλάξω όμως τον άνθρωπο τώρα. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με αυτό το θέμα…».

...τη συνέχεια: «Αν χάσω από την ΕΝΠ και τη Δόξα, έχασα, σημαίνει δεν έκανα καλή επιλογή, αλλά εγώ βάζω τα λεφτά, εγώ αποφασίζω. Περιμένω ότι θα κερδίσω το ματς με την ΕΝΠ. Επιστρέφει ο Καμπράλ. Θα κάνουμε και ενίσχυση τον Ιανουάριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα