Όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης στο Σίγμα

Για «τεράστια εμμονή» από πλευράς του πατέρα ο οποίος φέρεται να οργάνωσε την απαγωγή της κόρης του MARIE ELENI GRIMSRUD κάνει λόγο ο δικηγόρος της μητέρας, Λάρης Βραχίμης.

Μιλώντας από το στούντιο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα, ο κ.Βραχίμης εξιστόρησε την κατάσταση ανάμεσα στο ζεύγος πριν και αμέσως μετά το διαζύγιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε ταξίδι της μητέρας και της κόρης στη Νορβηγία, ο πατέρας είχε κλειδώσει στο χρηματοκιβώτιο το διαβατήριο του παιδιού λέγοντας ότι αυτό θα φοιτήσει σε

σχολείο της χώρας και θα μάθει τη νορβηγική γλώσσα.

Ακολούθησε καταγγελία της μητέρας σε κυπριακό Δικαστήριο κάτι που οδήγησε σε έκδοση διατάγματος επιστροφής της ίδιας με το κοριτσάκι στην Κύπρο.

Μάλιστα, ο πατέρας είχε κάνει έφεση δύο φορές επί απόφασης σε Δικαστήριο της Νορβηγίας κάτι όμως που απορρίφθηκε και στις δύο περιπτώσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της μητέρας, ο πατέρας πήρε από μόνος του την υπόθεση, χωρίς καν αντίλογο από τη μητέρα και πως ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, απορρίφθηκε.

Όλη του η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να μεταφέρει το παιδί στην Νορβηγία, κάτι που ήταν "τεράστια εμμονή για τον ίδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το που εκτιμά ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή του κορίτσι, ο κ. Βραχίμης υπέθεσε πως είναι στα κατεχόμενα, τονίζοντας, όμως, πως πρόκειται για εικασίες.

Σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι της υπόθεσης, ο δικηγόρος της μητέρας ανέφερε πως για το κορίτσι σαφώς αυτή είναι μια τραυματική εμπειρία. «Δεν έχει καταρρεύσει, συνεργάζεται», είπε σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρας της Marie.

Τέλος, αναφορά έκανε και στην αστυνομία της Κύπρου για την οποία είπε πως η κινητοποίησή της είναι πρωτοφανής.

Διαβαστε επίσης: Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση της 4χρονης

Keywords
Τυχαία Θέματα