«Όρθια» η Αταλάντα στη ματσάρα του Τορίνο!

Η Αταλάντα προηγήθηκε δύο φορές, όμως η Γιουβέντους ήταν πολύ σκληρή για να ηττηθεί στο πρώτο ματς μετά την «καμπάνα» του -15 και το 3-3 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο Τορίνο.

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει δύο φορές, όμως βρήκε και τον τρόπο να αντιδράσει. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε την ανατροπή, δέχθηκε και εκείνη μία από την La Dea, αλλά στο φινάλε απέφυγε την ήττα για το τελικό 3-3 στο J-Stadium. Στην 9η θέση και το -14 από τις θέσεις Champions League

είναι πλέον με τα νέα δεδομένα η «Γηραιά Κυρία», εκτός 4άδας έμεινε η Αταλάντα.

Οι «Μπεργκαμάσκι» αιφνιδίασαν την Γιούβε καθώς μόλις στο 5’ πήραν προβάδισμα με τον Αντεμόλα Λούκμαν, όμως οι «μπιανκονέρι» βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν κόντρα σε μια ομάδα που εφέτος βρίσκει και πάλι τον πρόσφατο καλό εαυτό της.

Στο 25’ ο Ντι Μαρία ισοφάρισε σε 1-1 από τη βούλα του πέναλτι και στο 34’ ο Μίλικ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Φατζιόλι. Το 2-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως και στο ξεκίνημα της επανάληψης η La Dea μπήκε δυνατά. Στο 46’ ο Μέλε με πλασέ αξιοποίησε την ασίστ του Λούκμαν και ο τελευταίος στο 53’ πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-3.

Η «Γιούβε» δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και στο 65’ σε φάουλ ο Ντι Μαρία έστρωσε στον Ντανίλο και εκείνος με μακρινό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα