Οργανισμός Νεολαίας για Γιαννάκη: Όλα έγιναν με βάση γνωματεύσεις (vid)

Σε διαθεσιμότητα παραμένει ο Γιαννάκης Γιαννάκη, ο οποίος συνεχίζει να λαμβάνει το 50% του μισθού του από τον Οργανισμό Νεολαίας.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίος Κύπρου, Κλεάνθης Κουτσόφτας, διευκρίνισε ότι σύμφωνα με νομοθεσία αν είναι σε εξέλιξη η υπόθεση πρέπει να παίρνει το 50% του μισθού του.

«Υπήρχε μια νομική γνωμάτευση μια εβδομάδα πριν την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για να μην αποκοπεί το 50% του κ. Γιαννάκη και στη συνέχεια το διοικητικό

συμβούλιο ζήτησε και δεύτερη γνωμάτευση από τον δικηγόρο του Οργανισμού Νεολαίας να παρευρεθεί στη συνεδρία και να μας γνωματεύσει επί τούτου.

Εμείς θέλαμε να υποβάλουμε κάποιους προβληματισμούς για να δούμε την τελική απόφαση που θα λαμβάναμε. Ο οργανισμός Νεολαίας δεν είχε πει ποτέ ότι είχε αποκόψει και αναίρεσε αυτή την απόφαση. Απλά εμείς είχαμε συζητήσει στο διοικητικό συμβούλιο αυτούς τους προβληματισμούς, το πώς αυτά διαρρέουν και σχολιάζονται στον Τύπο δεν έχει ευθύνη ο Οργανισμός» ανέφερε ο κ. Κουτσόφτας.

Συνέχισε λέγοντας, «Δεν είχαμε πάρει απόφαση και την είχαμε πάρει πίσω. Εμείς θέσαμε προβληματισμούς και ζητήσαμε δύο νομικές γνωματεύσεις για να έχουμε εικόνα. Αν όχι αυτό τι μπορεί να γίνει, αν όχι αυτό τι συνέπειες θα έχει. Ο λόγος που το έχουμε κάνει αυτό είναι για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Οργανισμού».

Κλείνοντας εξήγησε πως όλα έχουν γίνει με βάση γνωματεύσεις και το γράμμα του νόμου. 

Διαβάστε επίσης: Γιαννάκης Γιαννάκη: Με προπηλάκισαν τα ΜΜΕ- Πάνω από 1.100 δημοσιεύματα

Keywords
Τυχαία Θέματα