Ώρες αγωνίας για τον Καρλίτος και τη σύντροφό του μετά το σοβαρό ατύχημά τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται από το βράδυ της Κυριακής ο Καρλίτος και η σύντροφός τους, έπειτα από πτώση της τετράτροχης μηχανής τους σε γκρεμό, στην περιοχή του Ακάμα -στο δρόμο από τα Λουτρά της Αφροδίτης προς το Blue Lagon.

Η διάσωση του ποδοσφαιριστή της Δόξας και της 22χρονης έγινε με σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, με το οποίο μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι στο Λατσί και από εκεί στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super

Sport FM 104.0, για την υγεία του Καρλίτος και της συντρόφου του.

«Η σύντροφος του είναι σε σοβαρή κατάσταση. Παρουσιάζει πρόβλημα στον σπόνδυλο στη λεκάνη, στην σπλήνα και στο νεφρό. Είναι πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Ευελπιστούμε να ξεφύγει τον κίνδυνο. Η οικογένεια της Δόξας είναι μαζί της. Ο Καρλίτος, θα μεταφερθεί μάλλον σήμερα στη Λευκωσία για επέμβαση στη γνάθο. Είναι λιγότερο σοβαρή κατάσταση του σε σχέση με τη σύντροφο του. Το θέμα είναι να ξεφύγει και αυτός τον κίνδυνο. Φάνηκαν τυχεροί, αφού στο ίδιο σημείο, είχαν σκοτωθεί δύο Ρώσοι πριν μερικούς μήνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση με τις συνεχόμενες αναβολές αγώνων.

«Εμείς λέγαμε και τον Μάιο, ότι έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα, γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι. Βλέπουμε μια κατάσταση που έχει ξεφύγει. Διερωτώμαι, πόσο πιο αυστηρά πρέπει να γίνουν τα πρωτόκολλα. Οι ποδοσφαιριστές είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα πληθυσμού», υποστήριξε ο Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα