Ωρα ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει και αποδείξει ότι έχει πάρει πλέον την ευρωπαϊκη στόφα. Η παρουσία της ομάδας στους ομίλους αποτελεί πλέον μονόδρομος. Η μη είσοδος , αποτελει αποτυχία.

Αυτό λέει πάρα πολλά, ότι οι ''γαλαζοκίτρινοι'' έχουν ξεφυγεί πλέον απο τα σύνορα της Κύπρου, που οι στόχοι είναι γνωστοί, πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη θα κληθεί να είναι συνεπής στο ραντεβού του!

Να εξασφαλισει την είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και να βάλει πλώρη για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ώρα λοιπόν ΑΠΟΕΛ! Την Τρίτη οι ''γαλαζοκίτρινοι '' θα πρέπει να κάνουν ακέραια το καθήκον τους. Έχουν το μεγάλο προβάδισμα, είναι το μεγάλο φαβορί μετά το σπουδαίο διπλό στην Δανία, όμως οι ποδοσφαιριστές του Πασιέντσια θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και όλοι εύχονται οτι ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος, παθιασμένος και αποφασισμένος για να τεντώσει ξανά σεντόνι στο Γ.Σ.Π , με πλώρη φυσικά τα αστέρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα