ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ TELETHON

Press Release

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ TELETHON


Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για 6η συνεχή χρονιά προσφέρει την αμέριστη στήριξή της προς τον θεσμό του TELETHON. Με ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο, στέκεται στο πλευρό των ασθενών με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις, ως ο θεσμοθετημένος χορηγός του TELETHON.

Η συμμαχία ζωής και

ελπίδας της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ με το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας και οι εκδηλώσεις του TELETHON 2017, ανακοινώθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Στις εκδηλώσεις του TELETHON 2017 περιλαμβάνεται ο καθιερωμένος τηλεμαραθώνιος της τηλεόρασης Sigma, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, το φιλανθρωπικό gala την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Προεδρικό Μέγαρο και ο παγκύπριος έρανος, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Στη διάσκεψη, που έγινε παρουσία στελεχών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, του Συνδέσμου Μυοπαθών, της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χρήστου, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές του θεσμού, ανέφερε μεταξύ άλλων: «σε καιρούς δύσκολους, όπου οι αξίες στριμώχνονται και οι άνθρωποι υποχρεώνονται να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν, τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν κίνητρο για να ξαναβάλουμε την καρδιά μας μπροστά. Και εκεί όπου μιλά η καρδιά οι άνθρωποι έχουν προοπτική».

Για την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ η κοινωνική προσφορά δεν αποτελεί απλώς μία υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της δραστηριότητας και φιλοσοφίας της, να αποτελεί σταθερό και συνεπή εταίρο της κυπριακής κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα