Ομόνοια-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2: 5/5 οι ήττες για το "τριφύλλι"!

Την πέμπτη διαδοχική της ήττα στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, γνώρισε η Ομόνοια από την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0-2 στο ΓΣΠ.

Ήττα στο ντεμπούτο του Γιανίκ Φερέρα για την Ομόνοια.  Από την άλλη οι βάσκοι ήταν σαφώς ανώτεροι και με το 0-2, έκανε το 5/5 στις νίκες στον όμιλο και παράλληλα "ανάγκασε" την Ομόνοια σε ισάριθμες ήττες

Οι πράσινοι βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση όσο αφορά την εξασφάλιση της 3ης θέσης και την πρόκριση στα νοκ

άουτ του Conference League, αφού χρειάζεται να κερδίσουν την Σέριφ εκτός έδρας με μεγάλο σκορ για να "ανατρέψει" την ήττα με 0-3 στο ΓΣΠ και να καταλάβει την 3η θέση του ομίλου, ένα σενάριο ασφαλώς πολύ απομακρυσμένο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και φάνηκε από τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν στο πρώτο μέρος και στο 45+2' (Navarro) πήραν προβάδισμα. Στο β' μέρος η Ομόνοια μπήκε αρκετά καλά αλλά στην πρώτη τους φάση στο 60' (Méndez) η Σοσιεδάδ καθάρισε το ματς. Ελάχιστα απείλησαν σε όλο το παιχνίδι οι πράσινοι, που όμως χειροκροτήθηκαν αρκετές φορές από τον κόσμο τους που πήγε μαζικά στο ΓΣΠ.

Ομόνοια (Γ.Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους (80' Παναγιώτου), Λανγκ, Μίλετιτς (64' Γιούστε), Λέζιακς, Κασάμα, Χαραλάμπους (72' Κούσουλος), Μπέζους, Μπρούνο (64' Ανσαριφάρντ), Μπάρκερ (46' Παπουλής), Κακουλλής.

-Στον πάγκο: Παναγή, Γιούστε, Λοΐζου, Παπουλής, Κίτσος, Ανσαριφάρντ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μιξ. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ (I.Alguacil): Remiro, Turrientes(80' Turrientes), Zubeldia, Elustondo, Merino (46' Méndez), Kubo (46' Marín), Rico (70' Arambarri), Guevara, Navarro, Pacheco, Karrikaburu (70' Magunacelaya).

-Στον πάγκο: Zubiaurre (GK), Zubimendi, Carlos Fernández, Gorosabel, Turrientes, Méndez, Le Normand, Arambarri, González, Magunacelaya, Gomez, Marín.

Κίτρινες: Χαραλάμπους, Παπουλής, Κασάμα / Illarramendi, Méndez

Διαιτητής: Tamás Bognár HUN

Βοηθοί: Balázs Buzás - Péter Kóbor HUN

Τέταρτος: Balázs Berke HUN

VAR - AVAR: Piotr Lasyk - Pawel Pskit POL

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια#45Ρεάλ Σοσιεδάδ 0#452,omonoia#45real sosiedad 0#452