Ομόνοια: Το... παράπονο του Σωφρόνη

Στην Ομόνοια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα έχουν με τη τύχη τους, αφού το παιχνίδι με τον Απόλλωνα χάθηκε ξεκάθαρα από τη δική τους πλευρά. Από τη μία η απόδοση της ομάδας και από την άλλη η μη σταθεροποίηση σ’ ένα 90άλεπτο είναι αναμενόμενο ότι θα φέρει και αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα της Ομόνοιας

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δικαίως εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος στη διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας για δύο ημίχρονα, αφού ουσιαστικά στο β’ μέρος η Ομόνοια

έδωσε χώρο στον Απόλλωνα μέσα από δύο φάσεις να φέρει την ανατροπή. Μπορεί στο τριφύλλι να μην έχουν κανένα απολύτως βαθμολογικό κέρδος, όλα όμως είναι παιχνίδια δυνατής προπόνησης μέχρι τον τελικό της 24ης Μαΐου.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν παρουσιάστηκε μόνο προβληματισμένος από το σκορ και την εικόνα των δύο ημιχρόνων, αλλά και από την απόδοση κάποιων παικτών του, εκφράζοντας έμεσσα το παράπονο του περί χαλάρωσης και παικτών που δεν είναι έτοιμοι. Όλα αυτά όμως είναι στα δικά του χέρια ούτως ώστε η Ομόνοια να παρουσιάστει έτοιμη στο 100% σε 17 μέρες. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τα κλειδιά για να το αλλάξει αυτό και από αυτόν εξαρτάται αν η Ομόνοια κλείσει επιτυχημένα με κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα