Ομόνοια: Το παράδειγμα του Γιώργου Οικονομίδη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια , χάθηκαν αρκετά ταλέντα αφου η ξενομανία στην Κύπρο , ξεπέρασε κάθε όριο. Εδώ και 1-2 χρόνια όμως διαπιστώσαμε μετά την οικονομική κρίση , ότι δόθηκε περισσότερη προσοχή στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και κάποιοι απο αυτούς έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι άξιζε ο κόπος που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Εμείς θα αναφερθούμε στην περίπτωση του Γιώργου Οικονομίδη που ξεκίνησε την καριέρα απο τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ

, όμως δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Διγενή Μόρφου, ΠΑΕΕΚ, όμως η περσινή σεζόν ήταν καταλυτική για τον 24 χρονό άσο όταν με την Δόξα Κατωκοπίας είχε μια εξαιρετική χρονιά και του έδωσε την ευκαιρία να μεταγγραφεί στην Ομόνοια.

Σίγουρα η ένταξη του στους «πράσινους» δεν έκανε αίσθηση και βεβαίως κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε με την πάροδο του χρόνου. Ο Κώστας Καϊάφας του έδωσε την ευκαιρία και τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γιώργος Οικονομίδης έδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα για να είναι βασικό στέλεχος , σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Πρόκειται για «αθόρυβο» ποδοσφαιριστή που κάνει αρκετή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου και το εκπληκτικό είναι η ωριμότητα που παρουσιάζει. Είναι φανερό ότι ο Γιώργος ήταν για αρκετά χρόνια πάστα ικανού ποδοσφαιριστή , που ήταν όμως μέσα στην «ναφθαλίνη» Είναι λοιπόν τυχερή η Ομόνοια που έχει αυτόν τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή και βεβαίως είναι ευλογία για τον Οικονομίδη που του δόθηκε η ευκαιρία και δεν χάθηκε και αυτός μέσα στον χρόνο , όπως άλλοι Κύπριοι παίκτες που ατύχησαν και δεν είχαν τις ευκαιρίες τους.Το πιο σημαντικό για τον Γιώργο είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και σίγουρα θα έχει να προσφέρει ακόμη περισσότερα....

Keywords
Τυχαία Θέματα