Ομόνοια: Το ντέρμπι της συνέχειας

Αν κερδίσει συνεχίζει προς τον στόχο της αν δεν κερδίσει τότε τα πράγματα δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό για την Ομόνοια και τον στόχο της 3ης θέσης.

Μπορεί οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδα που διεκδικούν την 3η προνομιούχα θέση να είναι πολύ μικρές ωστόσο με μια ήττα ή με μια νίκη αναθεωρείς άμεσα τους στόχους σου. Και για να μην χαθεί το «ενδιαφέρον» για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα θα πρέπει να πάρουν την νίκη κόντρα στην ανεβασμένη ομάδα της Ανόρθωσης.

Σε δυο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες μετρούν από μια νίκη. Η Ομόνοια

μέσα στο ΓΣΠ με 3-2 και η Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-1 κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

Ο Κύπριος τεχνικός της Ομόνοιας γνωρίζει πολύ καλά πως ήρθε ο καιρός να επιτρέψει η ομάδα του στις νίκες μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα. Ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ, ήττα από την ΑΕΚ και πάλι ισοπαλία με τους γαλαζοκίτρινους.

Αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας από την 3η που ήταν πριν τρεις αγωνιστικές. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των πρασίνων είναι πως μετρά και επιστροφές. Σε καλύτερη κατάσταση θα βρίσκεται ο Ποτέ όπως επίσης και ο Φοφανά. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ρούπιο ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα