Ομόνοια: Το μεγάλο ραντεβού πλησιάζει

Ντέρμπι έφυγε και μάλιστα με επιτυχία και ντέρμπι έρχεται για την Ομόνοια. Οι πράσινοι καλούνται τέσσερεις μέρες μετά να αντιμετωπίσουν στον επαναληπτικού κυπέλλου την ΑΕΚ για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές του Βλάταν Μιλόγεβιτς για να ξεκουραστούν και θα πρέπει να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο τους ραντεβού.

Η νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν οι πράσινοι το τελευταίο διάστημα. Από την τελευταία ήττα

της ομάδας κόντρα στην Πάφο ακολούθησαν δώδεκα παιχνίδια με τους πράσινους να πετυχαίνουν 8 νίκες. Η νίκη κόντρα στην Κυρία μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απλά δίνει στην Ομόνοια ψυχολογία για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου και τίποτα περισσότερο. Γιατί άλλο η ψυχολογία εκτός γηπέδου και άλλο εντός. Αυτό θα πρέπει να φανεί και την Τετάρτη. Δηλαδή πόσο πολύ θέλουν οι παίκτες του σέρβου τεχνικού να προκριθούν στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα στην Ομόνοια αφήνουν πίσω τους την μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης και επικεντρώνονται στην ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι όπως στόχος είναι μόνο η πρόκριση. Και για να έρθει θα πρέπει οι πράσινοι να κερδίσουν τον αγώνα, κάτι που έκαναν μια και μόνο φορά στη φετινή σεζόν σε τρεις αναμετρήσεις με την ομάδα του Τόμας Κριστιάνσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα