Ομόνοια: Θα εκπλήξει και πάλι;

Σε πέντε μέρες η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Ντιναμό Μπατούμι για τον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Κώστα Καϊάφα να έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Φυσικά αν μην ξεχνάμε ότι ο Κύπριος κόουτς ξαφνιάζει αρκετές φορές με την ενδεκάδα που επιλέγει. Πέραν αυτού παραθέτουμε τους επικρατέστερους 11 αν λάβουμε υπόψη τα φιλικά των πρασίνων.

Λογικά στην θέση του τερματοφύλακα θα δούμε τον Παναγή, με τους Ρούνιε και Μεντί να υπερασπίζονται τα μετόπισθεν της Ομόνοιας. Ο Λομπζιανίτσε θα πάρει θέση στο δεξί άκρο, ενώ στο αριστερό αν

και άργησε να μπει στην ομάδα, ο Πέρεζ έχει το πλεονέκτημα. Γκουλόν και Οικονομίδης δύσκολα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας, ενώ ο Ασίς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Όσον αφορά τα δυο άκρα Σκέμπρι και Ράμος έχουν το προβάδισμα με τους Φοφανά και Κιρμ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρινταν θα ντεμπουτάρει με την φανέλα της Ομόνοιας, χωρίς να αποκλείεται αλλαγή θέσης με τον Σκέμπρι.

Ας μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο του 3-5-2 το οποίο χρησιμοποίησε στα περσινά Ευρωπαϊκά ο Κάϊάφας που οι πιο πάνω ένδεκα μπορούν να

Keywords
Τυχαία Θέματα