Ομόνοια: Τα δυο θετικά της στοιχεία…

Την ερχόμενη Πέμπτη η Ομόνοια καλείται μπροστά στο κοινό της και κόντρα στην Γκαγκελόνια να πάρει τη νίκη η οποία θα την οδηγήσει στον 3ο προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λίγκ.

Μετά το 0-0 στην Πολωνία οι πράσινοι άφησαν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση και σίγουρα τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά. Μπορεί να μην πέτυχε τέρμα στην εκτός έδρας αναμέτρησης αλλά τώρα για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να το πετύχει.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν ένα στοιχείο το οποίο έβγαζε μάτια στον πρώτο αγώνα. Οι ψηλές μπαλιές. Στο ρόστερ των πρασίνων υπάρχει

αρκετός ύψος, κάτι που ήθελε ο Κύπριος τεχνικός να έχει η νέα του ομάδα. Ρούνιε και Λοπλανίτζε στην άμυνα, Γκουλόν στο κέντρο και Κιρμ και Σιέρινταν στην επίθεση. Στο πρώτο παιχνίδι κανείς δεν έχασε ψηλή μπαλιά. Έβγαιναν πρώτη στην μπάλα και στις περισσότερες φορές ήταν νικητές κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο ΓΣΠ. Οι στημένες φάσεις θα είναι το κλειδί του αγώνα αφού μια…μπορεί να σου δώσει και τη νίκη.

Το άλλο θετικό στοιχείο θα είναι η παρουσία του κόσμου. Οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένεται να γεμίσουν το ΓΣΠ. Τα όσα πέρασε η ομάδα τους στην Πολωνία σίγουρα πείσμωσαν περισσότερο τους φίλους της ομάδας και τώρα καλούνται να την βοηθήσουν όσο μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Αυτό έγινε και με την Μπατούμι αφού οι φίλοι των πρασίνων και παλμό είχαν και υπομονή και σίγουρα βοήθησε αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα