Ομόνοια: Στον δικό της «τελικό», δήλωσε «παρών»…

Η Ομόνοια παρά τα αρκετά αγωνιστικά της προβλήματα και κόντρας στα προγνωστικά κατάφερε και πήρε σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ και κατάφερε στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα κόντρα στην ΑΕΛ ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Αυτό φάνηκε από τα αρχικά στάδια του αγώνα με τη διπλή χαμένη ευκαιρία του Γκρασία…αλλά και το γκολ

που πέτυχε ο Λεάντρο μετά από ασιστ του Ισπανού.Στη συνέχεια προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ το οποίο θα απλοποιούσε τα δεδομένα ωστόσο ο Φεγκρούς και το δοκάρι στέρησαν από τους Σκέμπρι και Γκαρσία να πετύχουν κάποιο γκολ. Ωστόσο αυτό που έχει σημασία για τους πράσινους είναι πως κατάφεραν και πέρασαν από το Τσιρείο με τη νίκη και πέρασαν στην 3η θέση της βαθμολογίας μειώνοντας παράλληλα και τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς.Ενδεικτικό της θέλησης και του πάθος της νίκης ήταν οι στιγμές μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Καϊάφας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ενώ ο κόσμος της ομάδας έμεινε στις εξέδρας του Τσιρείου και χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές. Υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του, τους, Ρούμπιο, Ποτέ, Ασίς, Λιοπλιανίτσε και Ρούνιε και οι πέντε ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές.Από την άλλη αυτοί που κλήθηκαν να αγωνιστούν τα πήγαν αρκετά καλά και έδειξαν πανέτοιμοι για όποτε τους χρειαστεί ο προπονητής τους για τη δύσκολη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα