Ομόνοια: Τι σκέφτεται ο Κάρβερ ενόψει ΑΠΟΕΛ;

Το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας «κατασκόπευσε» τον ΑΠΟΕΛ στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ήδη άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του. «Κλειδί» στην αναχαίτιση του αντιπάλου θα αποτελέσει η καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, κυρίως από τα δυο άκρα, εκεί όπου οι πλάγιοι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις με την ταχύτητά τους. Κλείνοντας τους ακραίους διαδρόμους προς την εστία της και ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου η Ομόνοια

αυξάνει τις πιθανότητές της για τη νίκη.

Αν καταφέρει, μάλιστα, ο Βύντρα και πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, τότε θα είναι ό,τι καλύτερο για τους «πράσινους», έστω και αν το δίδυμο Όρσουλιτς-Καρλίτος τα πήγε πολύ καλά.

Την ίδια ώρα είναι φυσιολογικό ο Κάρβερ να προβληματίζεται κάπως από τη μέτρια απόδοση του Κλέιτον στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και κατά πόσο θα επαναφέρει τον Κατελάρη στο αρχικό σχήμα. Φαντάζει απομακρυσμένο, αλλά όχι απίθανο να ξεκινήσει με τριάδα στο κέντρο τους Κατελάρη, Μαργκάσα, Τουρέ, με τον Ιβοριανό να έχει πιο επιθετικά καθήκοντα.

Σίγουρα από πλευράς τάκλιν, μονομαχιών και αγωνιστικότητας η τριάδα μπορεί να προσφέρει πολλά, όμως θεωρητικά υστερεί στον οργανωτικό τομέα. Γενικά όμως είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί σωστή στρατηγική και τακτική, αφού ο αντίπαλος έχει δεδομένα στοιχεία που χρήζουν μεγάλης προσοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα