Ομόνοια: Στο χέρι της είναι!

Και ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν για την Ομόνοια, με τους "πράσινους" από το πουθενά να μπαίνουν εξάδα και να ρίχνουν την Ανόρθωση στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση (με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα).

Χωρίς να παίξει μπάλα και μετά από απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Ομόνοια καταφέρνει με αυτό τον άχαρο τρόπο να παίρνει μία θέση στην εξάδα και στο χέρι της τώρα είναι αν θα παραμείνει. Έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσει να κάνει φτερά, με τον αγώνα του Σαββάτου

να έχει μία άγρια… μορφή. Από τη μία η ΑΕΛ που έπεσε στην 3η θέση θα ψάξει το διπλό για να μειώσει από την κορυφή και από την άλλη η Ομόνοια επιβάλλεται να αρπάξει από τα μαλλιά την είσοδο της στην εξάδα.

Με νίκη ή ισοπαλία η Ομόνοια ανεξαρτήτου αποτελέσματος του αγώνα της Ανόρθωσης με τον Ερμή, οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα. Μόνο με ήττα και νίκη του Ανόρθωσης επί του Ερμή θα μείνουν εκτός, ένα εφιαλτικό σενάριο που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι αυτή τη φορά η εξάδα είναι καθαρά θέμα δικό τους και μόνο αν δεν το πετύχουν θα μιλάμε ξεκάθαρα για αυτοκτονία. Η Ομόνοια πρέπει να αδράξει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που έχει ενώπιον της και να παίξει αυτή τη φορά μπάλα, απέναντι σε μία ΑΕΛ που θα κατέβει στο ΓΣΠ προετοιμασμένη μόνο για νίκη όχι γι’ άλλο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα