Ομόνοια: Προειδοποιητικό μήνυμα σε Κάρβερ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου σκιαγράφησε την Αναγέννηση Δερύνειας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και σίγουρα είναι κάτι που θα λάβει σοβαρά υπόψη ο Τζον Κάρβερ ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής.


Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΛ έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα καθώς μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Μια καλή και οργανωμένη ομάδα στο αμυντικό κομμάτι και ήθελε να κτυπήσει με αντεπιθέσεις η Δερύνεια. Είναι σημαντικό με την φιλοσοφία που έχουν ομάδες όπως

η Δερύνεια να μπούμε στο σκορ πιο γρήγορα».
Η Αναγέννηση με το ίδιο πλάνο αναμένεται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και ο Άγγλος τεχνικός καλείται να λάβει σοβαρά υπόψη τον Πάμπο Χριστοδούλου, αφού πάντα μια νέα ομάδα κρύβει εκπλήξεις. Οι πράσινοι έδειξαν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή αρκετές αρετές στην μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο η αμυντική λειτουργία χρειάζεται σημαντική βελτίωση εκ των έσω, καθώς μέχρι στιγμής δεν έγινε μεταγραφή για την άμυνα.

Το αν θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα θα το δούμε, αλλά ο Άγγλος μετά την εμφάνιση στην πρεμιέρα αναμένεται να προβεί σε αλλαγές τουλάχιστον στην τετράδα της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα