Ομόνοια: Ποιον θα «βαφτίσει» αμυντικό χαφ

Ο Μαργκάσα θα επιστρέψει σε περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ο Οικονομίδης είναι τιμωρημένος και ο Φυλακτού για την ώρα παραμένει αμφίβολος.

Ενόψει Ερμή ο τεχνικός της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να βρει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει την «βρόμικη» δουλειά στο κέντρο της ομάδας. Δύσκολη περίπτωση αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές που αναφέραμε πιο πάνω θα απουσιάζουν με τον Σέρβο τεχνικό να σκέφτεται διπλά και τριπλά τι θα κάνει προκειμένου η ομάδα να μην χάσει από την συνοχή της.

Στη θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί και ο Ρομαρίκ. Ωστόσο αν ο Αφρικανός

ποδοσφαιριστής φύγει από την αμυντική γραμμή της ομάδας, τότε θα υπάρξει κενό αφού ο μόνος καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός είναι ο νεαρός και άπειρος Καντούτσης. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του Ορσουλίτς (βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σέρβου τεχνικου), ωστόσο η απραξία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν του επιτρέπει να σκέφτεται φανέλα βασικού.

Άλλη μια επιλογή είναι να πάει στα χαφ ο Ράμος και τη θέση του να πάρει ο Μπατιμπανγκά. Όμως μπορεί ο Πορτογάλος να φέρει εις πέρας το έργο του σε μια άγνωστη θέση γι’ αυτόν; Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα αν βέβαια προλάβει την αποστολή ο Φυλακτού.

Στο μεταξύ στη διάθεση του Μιλόγεβιτς βρίσκεται από σήμερα και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Γκρεγκόριε Φλορέσκου αφού παραλήφθηκε από την ΚΟΠ το πιστοποιητικό εγγραφής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα