Ομόνοια: Οι νέες εμφανίσεις (βίντεο)

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η Ομόνοια, έγινε η παρουσίαση των εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Επί τούτου, ο Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ, κ. Κώστας Χρίστου, σημείωσε:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την σεζόν 2015-16, οι οποίες είναι παραγωγής της ΝΙΚΕ.

Το Σωματείο μας συνεχίζει τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία

αθλητικού υλικού, NIKE, οι οποία μας παρέχει υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό.

Η ΝΙΚΕ θα προμηθεύει με αθλητικό υλικό το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και τα τμήματα πετόσφαιρας, φούτσαλ, καθώς και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες από κοινού με τη ΝΙΚΕ, αλλά και με γνώμονα τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ, το τμήμα Μάρκετινγκ επέλεξε σχέδια που είμαστε βέβαιοι πως θα αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Για τις στολές της σεζόν 2015-2016 έχουν γίνει καινοτόμες αλλαγές, τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στα χρώματα των τριών εμφανίσεων της ομάδας μας.

Για την πρώτη εμφάνιση η ΝΙΚΕ σχεδίασε μία μοναδική λευκή φανέλα, ειδικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ιδανική για αγώνες ποδοσφαίρου, καθώς είναι κατασκευασμένη με υλικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας.

Η δεύτερή μας εμφάνιση είναι πρωτοποριακή. Για πρώτη φορά επιλέχθηκε απόχρωση του πράσινου (lime), ενώ η διαγώνια γραμμή σκούρου πράσινου χρώματος προσθέτει επιπλέον ομορφιά στον σχεδιασμό.

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση είναι χρώματος μπορντό (κόκκινο σκούρο), ενώ οι τρεις στολές των τερματοφυλάκων είναι χρώματος μαύρου, λιλά και απόχρωση του πράσινου (lime).

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, μετά από συντονισμένες ενέργειες απʼ όλες τις πλευρές, οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας θα πωλούνται στην Green Boutique και στα καταστήματα που διατηρεί η ΝΙΚΕ σε όλη την Κύπρο".

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου, κ. Γιώργος Χαλλουμής:

"Χορηγοί στις επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας είναι η NIKE, η PrimeTel, η Cytmobile-Vodafone, η Megabet Plus και η Krypto.

Η νέα εμφάνιση θα φορεθεί για πρώτη φορά στις 2 Ιουλίου, στον αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Ντίναμο Μπατούμι, στα πλαίσια του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Να ευχηθούμε πως θα συνδέσουμε αυτές τις στολές με επιτυχίες και είμαστε σίγουροι πως θα οι φίλαθλοι μας θα τις κάνουν ανάρπαστες".

Keywords
Τυχαία Θέματα