Ομόνοια: Οι αυτοματισμοί και… οι γνωστές αδυναμίες

Η Ομόνοια πήρε το ζητούμενο στην χθεσινή αναμέτρηση και πλέον ψάχνει την τρίτη της σερί νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Δόξα την ερχόμενη Τρίτη.


Οι πράσινοι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν άφησαν πίσω τα λάθη κυρίως στην αμυντική γραμμή και είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπαθεί να βελτιώσει. Το γρήγορο γκολ του Εθνικού στο δεύτερο ημίχρονο έφερε το άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών και για περίπου 15-20 λεπτά η ανάπτυξη από την άμυνα δεν μπορούσε να γίνει σωστά.

Με την πάροδο του χρόνου όμως το συγκρότημα του Μιλόγεβιτς έφτιαξε τις ευκαιρίες, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορούσε να τελειώσει ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ.

Το θετικό για την Ομόνοια ήταν οι πολλοί αυτοματισμοί που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο. Σε 3-4 φάσεις η Ομόνοια δημιούργησε καλή ανάπτυξη στον επιθετικό τομέα. Χαρακτηριστική εικόνα το ύφος του Σέρβου τεχνικού μετά από μια καλή επιθετική ενέργεια με 5-6 πάσες. Ο Μιλόγεβιτς αυτά θέλει να βλέπει και αυτό φαινόταν από την αντίδραση του.
Ζητούμενο από δω και πέρα για την Ομόνοια η περαιτέρω βελτίωση, η 3η σερι νίκη και σταθερότητα στην αμυντική γραμμή έτσι ώστε να σταματήσει να πληρώνει τα δικά της λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα