Ομόνοια: Οι 13 χαμένοι βαθμοί…

Η Ομόνοια αν και προηγήθηκε για 16η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, δεν κατάφερε για 5η φορά να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Σε ένα ντέρμπι όπου οι πράσινοι βρήκαν νωρίς τον δρόμο προς τα δίκτυα και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, σε μια ολιγωρία της άμυνας σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα δέχθηκαν την ισοφάριση που εν τέλει στοίχισε την ομάδα του Κώστα Καϊάφα. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν η Ομόνοια κρατούσε το σκορ μέχρι τα αποδυτήρια, εκεί που θα «καθάριζε» το μυαλό και θα υπήρχε καλύτερη διαχείριση του σκορ.Η ουσία όμως ότι οι πράσινοι

για 5ο παιχνίδι στην φετινή σεζόν μετά από δικό της προβάδισμα στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος το τρίποντο που αυτή τη φορά θα τους άφηνε μόνους στην 3η θέση.

Προηγήθηκε σε 16 παιχνίδια και κατάφερε να κερδίσει τα 11, ενώ δυο φορές ισοφαρίστηκε σε 1-1 (με Ερμή και Σαλαμίνα). Οι τρείς ήττες όμως μετά από δικό της προβάδισμα είναι πάρα πολλές (Με Ανόρθωση, Αγία Νάπα και ΑΕΚ) και σίγουρα προβληματίζει τον Κώστα Καϊάφα.

Εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί εάν κέρδιζε τουλάχιστον τους μισούς από αυτούς τους βαθμούς που θα ήταν η Ομόνοια, με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα