Ομόνοια: Ο σκόρερ Λεάντρο…

Ακόμη ένα σημαντικό γκολ από τον μαχητή Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος δίνει λύσεις στην ομάδα του και ο Κώστας Καϊάφας μόνο τυχερός είναι που ο Λεάντρο άφησε για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό του.

Ο Λεάντρο για ακόμη μια φορά έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και πως επέστρεψε στην κατάλληλη στιγμή. Εκεί όπου το σίδερο έβραζε για την ομάδα και εκεί όπου στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δύσκολα βρίσκεις ποδοσφαιριστές. Ήταν όντως ένα ρίσκο από την τεχνική ηγεσία να εμπιστευτεί τον Βραζιλιάνο αφού ο τραυματισμός του

ήταν σοβαρός, ωστόσο από τη στιγμή που το έπραξε…ο Λεάντρο την δικαιώνει.Όπως και να έχουν τα δεδομένα η τεχνική ηγεσία είναι αρκετά τυχερή.

Όχι γιατί έχει τον Λεάντρο στο ρόστερ γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν κληθούν να αγωνιστούν δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Ακόμη και οι νεαροί ποδοσφαιριστές όταν κληθούν να αγωνιστούν μπαίνουν αμέσως στο πετσί της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως Οικονομίδης, Φυλακτού, Ρουσιάς, Δημητρίου, Φιλιώτης, Σαμμούτης, κέρδισαν με την πρώτη τον Κύπριο τεχνικό. Από την άλλη και ο ίδιος φαίνεται να εμπιστεύεται αυτούς τους νεαρούς και σίγουρα ευκαιρίες θα τους δώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα