Ομόνοια: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση

Δυο λέξεις ικανές για να σου φέρουν την αλλαγή από το πουθενά. Αυτές οι δυο λέξεις συνοδεύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή την Ομόνοια. Οι πράσινοι πέτυχαν κόντρα στον Εθνικό Άχνας την 3η τους σερί νίκη. Κάτι που τους έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή με τον Απόλλωνα να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Αυτό που έχει όμως περισσότερο σημασία για τους παίκτες του Κώστα Καϊάφα αλλά και για τον κόσμο της ομάδας είναι πως η ομάδα του τριφυλλιού άρχισε να γίνεται σύνολο. Είναι γεγονός πως οι παίκτες του Κύπριου τεχνικού φαίνεται να αλλάζουν επίπεδο και να βλέπουν

πιο ψηλά. Οι νίκες κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ και Εθνικό Άχνας έφεραν αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και σίγουρα μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσουν στους ίδιους. Χωρίς άγχος και πίεση οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, πόσο μάλλον τώρα που είδαν την διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.

Βέβαια για να έχουν αξία οι εννέα βαθμοί στα τελευταία τρία παιχνίδια σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια. Για την ώρα ακολουθεί ο πρώτος αγώνας κυπέλλου κόντρα στην Αγία Νάπα με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Στόχος των πρασίνων στον θεσμό είναι η κατάκτηση του τροπαίου και σίγουρα δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα.

Μια παγίδα η οποία στήθηκε στο πρωτάθλημα με την Ομόνοια να ηττάτε μέσα στο ΓΣΠ από τους «πορτοκαλί» με 1-2 αν και προηγήθηκαν με 1-0. Αυτό σίγουρα αποτελεί παράδειγμα για το πόσο σοβαρά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα. Σε διαφορετική περίπτωση οι επιτυχίες των τελευταίων παιχνιδιών δεν θα έχουν καμία αξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα