Ομόνοια: Νέα ονόματα στο τραπέζι

Πολλοί και διαφορετικοί είναι οι λόγοι που δεν επέτρεψαν στην Ομόνοια να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού, η οποία θεωρήθηκε και η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το οικονομικό, ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών ή η δέσμευσή τους με συμβόλαιο με τις ομάδες τους ήταν βασικοί αποτρεπτικοί παράγοντες για να μην προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις που ξεχώρισε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Ακόμα και το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές κλειδιά στην άμυνα (αλλά και η ανασταλτική λειτουργία στο σύνολό της) παρουσίασαν εντυπωσιακή βελτίωση

αφαίρεσε πίεση από την τεχνική ηγεσία και την ομάδα προγραμματισμού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με αυτή την σημαντική εκκρεμότητα. Η διαδικασία πάντως φαίνεται να έχει ξεκινήσει από την αρχή, αφού μέσα στην εβδομάδα προτάθηκαν αρκετά νέα ονόματα και εξετάζονται ενδελεχώς από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Όπως, επίσης, επαναξιολογούνται κάποια ονόματα αμυντικών τα οποία βρίσκονται εδώ και καιρό στα τραπέζι.

Αν δεν τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνουν ακόμα λίγο υπομονή οι φίλοι της Ομόνοιας πριν μάθουν τον εκλεκτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το κέντρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα