Ομόνοια: Να συνεχίσει...

Το ζητούμενο για την Ομόνοια είναι να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία και στο αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Αγία Νάπα, ώστε να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στο Τάσος Μάρκου.

Άλλωστε η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μεγάλος στόχος για τους ''πράσινους'', αν και με την αντεπίθεση που έκανε στα τελευταία παιχνίδια και τις απώλειες που είχαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων , της έδωσαν το δικαίωμα να ελπιζει ακόμη

και στο πρωτάθλημα. Η διαφορά των πέντε βαθμών άλλωστε δεν είναι απαγορευτική για το εκτόπισμα της Ομόνοιας , αν και εφόσον συνεχίσει να παρουσιάζει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο.

Η προσοχή όμως τώρα είναι μόνο στην Αγία Νάπα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να την πατήσουν όπως και στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν σοβαρότητα και δείξουν την ανωτερότητα τους. Με μια νέα νίκη, με σκόρ ασφαλείας , τότε σίγουρα θα ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό , ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστούν ακόμη πιο αποφασισμένοι.

Αυτό που περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας , είναι η ομάδα τους, να μην τα χαλάσει και να παρουσιάσει συμπτώματα της ομάδας του 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα