Ομόνοια: Με σωστές επιλογές… θα καλύψει τις αδυναμίες

Η Ομόνοια δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ και ως εκ τούτου η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και πως θα μπορέσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές για να παρουσιαστεί πανέτοιμη και πιο ισχυρή.


Το γεγονός ότι ο Κώστας Καϊάφας δεν είχε πολλές επιλογές στο πάγκο της ομάδας κόντρα στην Μπρόντμπι στο ΓΣΠ λέει πολλά. Η έλλειψη ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ομάδα

στοίχισαν στο τριφύλλι και πλέον όλοι καλούνται να δουν τα λάθη που έγιναν με στόχο την διόρθωση τους. Ο Κύπρος τεχνικός ζήτησε μετεγγραφές από την διοίκηση, πήρε το «ok» και περιμένει το κονδύλι που θα του δοθεί.

Με σωστές επιλογές μπορεί να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ της ομάδας και να παρουσιάσει την ομάδα του ακόμα πιο δυνατή με την έναρξη του πρωταθλήματος. Και σε ένα μαραθώνιο όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις βάθος στο πάγκο, αφού πρόκειται για πολλά μαζεμένα παιχνίδια, τραυματισμούς και τιμωρίες λόγω καρτών.
Η τεχνική ηγεσία πρέπει να ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και να κάνει τις σωστές επιλογές έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα ακόμα πιο δυνατή κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα