Ομόνοια: Η υπόσχεση του Ποτέ!

Ο Μίκαελ Ποτέ τραυματίστηκε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο του πρωταθλήματος, αφήνοντας έτσι την ομάδα του, χωρίς το «βαρύ της πυροβολικό».

Πάει σχεδόν ενας μήνας που η Ομόνοια στερείται τις υπηρεσίες του Αφρικανού επιθετικού, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκει δίκτυα με τον Λεάντρο να σκοράρει δυο φορές και τον Φοφανά με ένα γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Διαφορετικό όμως να έχεις στην ενδεκάδα σου ένα killer που μέχρι τώρα μάτωσε 15 φορές τις

αντίπαλες εστίες και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μια μέρα μετά τον τραυματισμό του ο Μίκαελ Ποτέ φρόντισε να δώσει το δικό του μήνυμα στους φίλους της Ομόνοιας που ανησυχούσαν για την υγεία του αγαπημένου παιδιού της κερκίδας. Συγκεκριμένα έγραψε: «Μην ανησυχείτε. Θα επιστρέψω σύντομα και πιο δυνατός». Σχεδόν τρεις βδομάδες μετά ο επιθετικός των πρασίνων φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του στα πλευρά, αφού ήδη πάτησε γήπεδο και μετρά αντίστροφά για την επιστροφή του. Βεβαίως πρόκειται για ένα «ύπουλο» τραυματισμό τον οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει πλήρως για να μπορέσει να επιστρέψει πιο δυνατός.

Η υπόσχεση του Ποτέ αφήνει την ελπίδα στους φίλους της Ομόνοιας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός στα πιο κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα