Ομόνοια: Η βελτίωση με αριθμούς!
Η αγωνιστική παρουσία της Ομόνοιας οδεύει από το καλό στο καλύτερο και πλέον στο «Ηλίας Πούλλος» πνέει αέρας αισιοδοξίας. Η ασταθής εικόνα του πρώτου γύρου, η οποία αμφισβήτησε ακόμα και την παρουσία της ομάδας στο πρώτο γκρουπ, φαίνεται να αποτελεί παρελθόν. Οι τρεις διαδοχικές επιτυχίες (συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος) συνοδεύτηκαν με αρκετά καλές εμφανίσεις, γεγονός που δημιούργησε κλίμα ηρεμίας στις τάξεις των πρασίνων. Η ομάδα εδραιώθηκε στο πρώτο γκρουπ και παρουσιάζεται αποφασισμένη να διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.
Η βελτίωση είναι αισθητή
Η Ομόνοια πάει να μετατρέψει (εκ νέου) το ΓΣΠ σ’ έδρα φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Οι πράσινοι διαθέτουν την καλύτερη επίδοση στα εντός έδρας παιγνίδια. Σε οκτώ αγώνες πέτυχαν έξι νίκες (και δυο ήττες), όσες καμία άλλη ομάδα. Μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, χωρίς να δεχθούν τέρμα. Κέρδισαν κατά σειρά ΑΕΛ (2-0), Οθέλλο (1-0), Σαλαμίνα (3-0) και Εθνικό (2-0).
Οι αποχωρήσεις των Στεπάνοφ, Σερτζίνιο και Ακουισταπάτσε «ξεγύμνωσαν» αμυντικά την Ομόνοια και την άφησαν με μόλις έναν καθαρόαιμο στόπερ. Όσο παράξενο και να φαίνεται παρόλο που μέχρι τώρα δεν αντικαταστήθηκε κάποιος, η άμυνα εμπνέει ασφάλεια. Μέχρι τη 13η αγωνιστική, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα δέχθηκε 14 τέρματα, δηλαδή ένα τέρμα σε κάθε παιγνίδι. Στα τελευταία τρία δέχθηκε μόλις ένα!
Η τεράστια εξάρτηση στον Μίκαελ Ποτέ εξασθενεί σιγά σιγά και οι σκόρερ αυξάνονται. Για να αντιληφθείτε το πιο πάνω, ο Αφρικανός επιθετικός σκόραρε τα εννιά από τα 12 τέρματα που πέτυχε η Ομόνοια στις 12 πρώτες αγωνιστικές. Δηλαδή το 75%! Έκτοτε σημείωσε ακόμα τρία γκολ και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας (δυο τέρματα περισσότερα από τον Ονίλο), όμως, το ποσοστό του έπεσε. Και οφείλεται στους συμπαίκτες του. Στα τελευταία τέσσερα παιγνίδια, η ομάδα πέτυχε εννιά τέρματα και έφτασε τα 21. Οικονομίδης, Ρούμπιο, Ασίς και Σκέμπρι είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στον πίνακα των σκόρερ, μαζί με τους Ποτέ, Κιρμ και Φοφανά.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ και του Mega προς τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τρία διαφορετικά σενάρια για την 26η Ιανουαρίου
- ΝΕΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Βρέθηκε ασύλητος τάφος στη Λάρνακα...
- Σύννεφα στον γάμο Μπογδάνου – Μοσχολιού;
- Νέες δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν εξαιρετικά ρευστό σκηνικό
- ΚΟΡΥΦΑΙΟ: Μπαμπάς καρχαρίας προς γιο…
- «Μου προκάλεσε αηδία η απόφαση του δικαστή»
- Καταιγίδα διδακτορικών στα ελληνικά ιδρύματα
- Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κατερίνα Στανίση: Μπορώ να αναλάβω το Πολιτισμού, το έχω σπουδάσει στη νύχτα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ βλέπει δημοσκόπηση της Κάπα Research
- Βγαίνει μπροστά!
- Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ίχνος μακιγιάζ
- Η καριέρα του Ρονάλντο σε σκίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Συλληπητήρια της οικογένειας του τζιχαντιστή Κουλιμπαλί
- Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 37χρονος οδηγός
- Παγκόσμια πρωτεύουσα κατά της τρομοκρατίας το Παρίσι
- Εμπρησμός σε Γερμανική εφημερίδα για σκίτσα Charlie Hebdo
- Απόλλων: Ψάχνουν μια νέα αρχή
- Αστρονόμοι καταγράφουν "φάρους διαστήματος"

- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Ομόνοια: Η βελτίωση με αριθμούς!
- Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ίχνος μακιγιάζ
- Κέρι: "Δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία της ελευθερίας"
- Α.Σαμαράς: "Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο" - ΒΙΝΤΕΟ
- Χαμογελά!
- Ξημερώματα Δευτέρας η αναχώρηση
- Η καριέρα του Ρονάλντο σε σκίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)
- "Θα προσαρμοστεί γρήγορα ο Περέιρα"
- Πείσμωσε!
- Δεν άντεξε η Μίλαν
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πίσω στα θρανία οι γονείς στη Σιγκαπούρη
- Tροφές για ένα δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς
- Guardian: «Στροφή 180 μοιρών» από Σαμαρά - «Απέτυχε η εκστρατεία φόβου»
- ΑΝΑΠΟΔΕΜΟΣ
- Μέχρι 10 εκ. ευρω δίνει η Γιουβέντους για τον Κασάμι
- Η οικογένεια του Κουλιμπαλί καταδικάζει τις επιθέσεις
- Έριξαν μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
- Τσίπρας: Τέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες
- Υπό πίεση ο Σα Πίντο