Ομόνοια: Η συγκυρία του Αντώνη (βιντεο)

Στα δυο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με Ουαλία και Βέλγιο κορυφαίος ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Έστω και να έχασε τη θέση του από την Ομόνοια από τον Κωνσταντίνο Παναγή ο Γιωργαλλίδης παραμένει σταθερή αξία τόσο για τους πράσινους αλλά και για τα δοκάρια της Εθνικής μας ομάδας.

Κόντρα σε Ουαλούς και Βέλγους ο κήπερ της Ομόνοιας και της Εθνικής έδειξε πως ακόμη και να δεν αγωνίζεται με την ομάδα του πως παραμένει μεγάλος τερματοφύλακας και σίγουρα ο τεχνικός των πρασίνων Κώστας Καϊάφας αλλά και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής είναι τυχεροί που τον έχουν στην ομάδα.

Φαίνεται

πως ο Αντώνης Γιωργαλλίδης επανέρχεται την κατάλληλη στιγμή στην Ομόνοια και διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Το ίδιο έκανε και πέρσι.

Ο Γιωργαλλίδης ήταν στην σκιά του Μορεϊρα ωστόσο η κόκκινη που δέχθηκε ο Πορτογάλος στον αγώνα με τον Ερμή έδωσε την ευκαιρία στον Γιωργαλλίδη να υπερασπιστεί τα δίκτυα της ομάδας του. Και πάλι ακολουθούσε ο αγώνας με τη Δόξα. Μάλιστα σε εκείνο τον αγώνα ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Ντιέγκο Ράμος, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χαρίζοντας στην Ομόνοια τη νίκη με 1-0. Σύμπτωση;

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Κώστας Καϊάφας θα πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός που έχει στην ομάδα του δυο τερματοφύλακες κλάσης. Ο υγιής ανταγωνισμός σε κάθε ομάδα είναι καλοδεχούμενος και σίγουρα ο τεχνικός της Ομόνοιας θα σκεφτεί αρκετά καλά ποιον από τους δυο θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο.

Ας μην ξεχνάμε πως στην ομάδα υπάρχει και ο νεαρός Ρουμάνος τερματοφύλακας Μπρανέσκου ο οποίος μέρα με την μέρα φανερώνει τις ικανότητες του στο Ηλίας Πούλος.

Μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και δεν θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του με τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα