Ομόνοια: Η ώρα των ανακοινώσεων

Ακριβώς δύο εβδομάδες απομένουν για να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού και δικαιολογημένα η αγωνιά των φίλων της Ομόνοιας χτυπάει κόκκινο! Ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει με ανυπομονησία να δει πόσες ακόμη μετεγγραφές θα κάνει η ομάδα τους, σε ποιες θέσεις και κυρίως ποια θα είναι τα ονόματα των νέων αποκτημάτων.

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Νταμπίζας έκανε σειρά επαφών με παίκτες και μάνατζερ και μετά την σημερινή συνεδρία του Δ.Σ. θα μπουν κάποια θέματα στην τελικά ευθεία και δεν αποκλείεται να παρθούν και οριστικές αποφάσεις.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα υπάρχει

έντονη φημολογία ότι ο κ. Νταμπίζας έχει συμφωνήσει με τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή, ενώ οι επαφές είναι προχωρημένες με τουλάχιστον ακόμα ένα μετεγγραφικό στόχο. Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα αργήσει η ανακοίνωση της επόμενης μετεγγραφής, ίσως και μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ο δεύτερος κύκλος ενίσχυσης οι προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα ήταν η απόκτηση δεξιού μπακ (αποκτήθηκε ο Κωνσταντινίδης), αμυντικού μέσου, ακραίους επιθετικού και υπό προϋποθέσεις κεντρικού αμυντικού. Αν στην πορεία άλλαξε κάτι, είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής, απόψε θα το μάθουν και τα μέλη του ΔΣ και πολύ σύντομα και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα