Ομόνοια: Η «κλοπή» και η διαχείριση

Σίγουρα έχει απόλυτο δίκιο για φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης και για το σοκ της εκπνοής. Με όλα τα κακά της στα τελευταία 25 λεπτά η Ομόνοια θα κέρδιζε δίκαια αν ο Αναστασίου εφάρμοζε τον κανονισμό και έδινε μία πεντακάθαρη παράβαση. Οι πράσινοι νιώθουν πως έπεσαν θύμα… κλοπής δύο βαθμών και δεν είναι εύκολο να το χωνέψουν. Δεν είναι εύκολο όταν σε πνίγει το δίκαιο σου. Ούτε και είναι εύκολο να δουν την αγωνιστική πτυχή.


Υπάρχει όμως και την έθεσε

ο Κάρβερ. Άψογη για μεγάλο διάστημα, αγνώριστη για μισή ώρα. Το πως η αγωνιστική της συμπεριφορά από το 60 και μετά επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλεί και να πιστεύει σε ανατροπή είναι ζήτημα. Το πως δεν μπορούσε να παγώσει το παιχνίδι ακόμη και μετά το 90 είναι θέμα.

Έγινε μία κακή διαχείριση ενός ξεκάθαρου προβαδίσματος. Είτε με τις αλλαγές προσώπων και τακτικών από τον προπονητή (δεν είναι η 1η φορά) είτε με την κακή απόδοση των παικτών. Μπορεί σίγουρα να είναι θέμα αγωνιστικής απειθαρχίας (αυτό τον όρο χρησιμοποίησε ο Κάρβερ) αλλά σίγουρα υπάρχει και θέμα αδυναμίας. Δεν ήταν η 1η φορά ήταν όμως η πιο έντονη. Παραδείγματα πολλά. Με Δόξα, ΑΕΖ, Εθνικό όταν ήταν μπροστά στο σκορ και δεχόταν μεγάλη πίεση. Είναι πρόβλημα και ο Κάρβερ οφείλει να το αναγνωρίσει και να το φτιάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα