Ομόνοια: Η ευκαιρία της... να μειώσει

Μια πρώτη ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα για την Ομόνοια κόντρα στον Άρη, αφού δυο ώρες αργότερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία με νίκη πρώτα απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού να μειώσουν την διαφορά τους από τις ομάδες της κορυφής, αφού κάποια θα χάσει βαθμούς. Είτε με το ένα τρόπο είτε με τον άλλο αν οι πράσινοι κερδίσουν πρώτα τα δικό τους παιχνίδι τότε θα βγούν κερδισμένοι όποιο και αν είναι

το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής.

Κόντρα στην "ελαφρά ταξιαρχία" είναι παιχνίδια τα οποία η Ομόνοια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκέφτεται απώλειες βαθμών. Θα πρέπει να τα κερδίζει να θέλει να κοιτάζει με αισιοδοξία την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη ψάχνει ακόμη τους δυο βαθμούς από "μικρές" ομάδες όπως αυτούς που έχασε στο Παραλίμνι από την Δερύνεια. Από την ουραγό στη βαθμολογία Αναγέννηση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν άλλα δώρα στους αντιπάλους τους. Κακά τα ψέματα η ομάδα του Τζόν Κάρβερ στα τελευταία της παιχνίδια παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο και στοίχημα της είναι να δώσει και συνέχεια. Κόντρα στον Άρη είναι το φαβορί για την νίκη αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα