Ομόνοια: Η αξία της αναχαίτισης των παρενεργειών

Οι παρενέργειες της ήττας από την ΑΕΛ είναι τόσο μεγάλες και πολύπλοκες στην Ομόνοια, που θα χρειαστεί ιδιαίτερη μεταχείριση από όλους όσους έχουν άμεση εμπλοκή στην ομάδα (διοίκηση-τεχνική ηγεσία και παίχτες).

Ακόμη και ο κόσμος καλείται να διαχειριστεί λογικά το πολωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και απειλεί το «πράσινο οικοδόμημα».

Το στοίχημα για την Ομόνοια είναι να βγει αλώβητη από την κρίση, ώστε με νηφαλιότητα και σωστή οργάνωση να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαίρεσεις παιχτών

στο ρόστερ και να μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Τώρα αν θα τροχοδρομηθούν εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο και πότε, αυτό είναι άλλη ιστορία. Προτεραιότητα είναι να σωθεί η παρτίδα της φετινής χρονιάς. Με τα καλά και τα κακά της Ομόνοια έχει ένα βασικό, ποιοτικό κορμό παιχτών που μπορεί να βασιστεί και με την ενίσχυση που θα γίνει να διεκδικήσει ότι μπορεί να διεκδικήσει.

Δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της Ομόνοιας, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Πρωτίστως χρειάζεται να ξαναβρεί την ηρεμία της και η διοίκηση έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό. Πρέπει να σταθεί δίπλα από την ομάδα και να δώσει, όχι μόνο με λόγια, αλλά κυρίως με πράξεις, το σύνθημα της αντεπίθεσης. Είναι κομβικής σημασίας, αν η διοίκηση καταφέρει να βγάλει έξω την ομάδα από τις όποιες συζητήσεις ή/και κινήσεις γίνονται δεξιά και αριστερά, για το διοικητικό στάτους που θα πρέπει να έχει μελλοντικά ο Σύλλογος.

Απομένουν τρείς αγωνιστικές μέσα στο Δεκέμβριο (Σαλαμίνα εκτός / Εθνικό ΓΣΠ / Δόξα εκτός) και μέσα από αυτές η Ομόνοια, θα τα παίξει όλα για όλα. Με ένα 3χ3 θα αποκτήσει ξανά ελπίδα και προοπτική. Μόνο έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η ενίσχυση του Γενάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα