Ομόνοια: Η απουσία του Καϊάφα

Ως γνωστό ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγώνες για τα όσα έγιναν στον περσινό αγώνα κόντρα στην Δυναμό Μόσχας και έτσι θα απουσιάζει από τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Για αυτό τον λόγο οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να πορευτούν «μόνοι», στους δυο πρώτους αγώνες και θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί. Πάντα το άγνωστο κρύβει αρκετούς κινδύνους και ως εκ τούτου θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του πριν από το παιχνίδι.

Το σημαντικό για τον ίδιο και

τους ποδοσφαιριστές θα είναι το πρώτο με την Μπατούμι στη Γεωργία. Εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού θα πρέπει να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Φαβορί είναι η Ομόνοια ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Και σε ποιότητα υπερέχει αλλά και σε δυναμική από την ομάδα της Γεωργίας ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κύπριος τεχνικός για την ώρα δεν υπολογίζει στους Φυλακτού και Μαργκάσα οι οποίοι ακολουθούν φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ σήμερα στις 17:00 ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει αν μπορεί την Μπατούμι και να συλλέξει πληροφορίες αφού τα πει φιλικά την Ρουμανική CSM Studențesc Iași.

Keywords
Τυχαία Θέματα