Ομόνοια: Έξι μέρες πριν την πρεμιέρα (φωτος)

Το τελικό του πλάνο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θα εφαρμόσει το απόγευμα κόντρα στη Δόξα στις 7 ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας.

Πριν από αυτό το φιλικό οι πράσινοι έδωσαν ακόμη με Ολυμπιακό και Ερμή με τον Κύπριο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για να δει σε πια κατάσταση βρίσκονται αλλά περισσότερο αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο Κώστας

Καϊάφας ποτέ δεν δίστασε να ρίξει στον αγώνα αυτούς που μπορούν και θέλουν. Το έκανε με τους Οικονομίδη, Φυλακτού, Δημητρίου και Ρουσια και σίγουρα μέσα από τα δυο προηγούμενα φιλικά κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή θα ρίξει στη μάχη εντός της χρονιάς.

Στο σημερινό φιλικό ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να περάσουν το πλάνο ενόψει Νέας Σαλαμίνας. Σε ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να αρχίσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του και να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πρωτάθλημα.

Σήμερα ο Κύπριος τεχνικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αναμένεται να έχει τη βασική του ενδεκάδα, αφού σήμερα θα είναι η πρόβα τζενεράλε. Δεν προλαβαίνει ο Γκουλόν ο οποίος συνεχίζει την εντατική του αποθεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμος στην δεύτερη αγωνιστική.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το φιλικό με τον Ερμή όπως τις ετοίμασε το γραφείο τύπου των πρασίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα