Ομόνοια: Έβαλε πλώρη για μεγάλο σερί

Η Ομόνοια εδώ και ένα μήνα παρουσιάζει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο, με σταθερή απόδοση στο παιχνίδι της και ελάχιστα κενά διαστήματα κατά την διάρκεια ενός ενηνταλέπτου.

Οι πράσινοι στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για το τελευταίο του 2014, έμεινε με ένα κεντρικό αμυντικό αφού έφυγαν ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να αγωνιστούν στη θέση αυτή και ακολούθως αποχώρησε και ο Ακουισταπάτσε. Με ΑΕΚ, Εθνικό Άχνας και Αγία Νάπα(κύπελλο) αγωνίστηκε χωρίς κεντρικό

αμυντικό, ωστόσο ο Κώστας Καϊάφας πόνταρε σε Λομπζιανίτσε και Λεάντρο οι οποίοι με την σειρά τους έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Κύπριο τεχνικό. Καλή αμυντική λειτουργία, περιόρισε τα ατομικά λάθη και πλέον διανύει το καλύτερο της διάστημα με καλή σταθερή απόδοση.

Με δεδομένο τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και την τέταρτη κόντρα στην Αγία Νάπα για το θεσμό του κυπέλλου, η Ομόνοια έβαλε πλώρη για μεγάλο νικηφόρο σερί. Και αν δει κανείς το πρόγραμμα των πρασίνων, έχει καλές πιθανότητες να μειώσει την διαφορά από τους πρωτοπόρους, να αυξήσει την διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω και να πάει στην σειρά των ντέρμπι με τον καλύτερο τρόπο. Έχει δύσκολο έργο αύριο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή, ωστόσο εάν παρουσιάσει το γνωστό της πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, μπορεί αν πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη. Αφού όλα πάνε κατ’ ευχήν κόντρα στους φτεροπόδαρους η Ομόνοια αντιμετωπίζει Δόξα (εντός) και Αγία Νάπα (εκτός), πριν πάει σε σειρά ντέρμπι με Απόλλων(εντός), ΑΕΛ(εκτός) και ΑΠΟΕΛ (εντός).

Keywords
Τυχαία Θέματα