Ομόνοια: Επιπλέον δυναμική

Δύσκολη και αγχωτική, αλλά δίκαιη και -το σημαντικότερο- απόλυτα σημαντική πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Ομόνοια απέναντι στον Ερμή. Οι πράσινοι χρειάστηκαν το πέναλτι του Σέρινταν στο 90’, όμως, το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει και οχτώ λεπτά προηγουμένως με κοντινό σουτ του Ρούνιε, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι.

Σε γενικές γραμμές, οι πράσινοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και πήραν το σπουδαίο τρίποντο που θα δώσει στην ομάδα επιπλέον δυναμική, αγωνιστική και ψυχολογική ενόψει της συνέχειας.

Ενδιαφέρουν…

Η Ομόνοια με
τη σημερινή νίκη πέρασε για πρώτη φορά στην 4η θέση. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα στους 37 βαθμούς, όμως, υπερτερεί λόγω καλύτερης συγκομιδής τερμάτων.Οι πράσινοι διεύρυναν το νικηφόρο τους σερί σε εννιά αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους άνοδο. Η τελευταία ήττα σημειώθηκε στις 06/12/15 στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛΟμόνοια κράτησε ανέπαφη την εστία για 5ο παιγνίδι στο θεσμό του πρωταθλήματος.Ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Όρσουλιτς και Φλορέσκου.Ο Καρλίτος πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση με τη φανέλα της ΟμόνοιαςΜοναδικό αρνητικό η προσέλευση του κόσμου .
Keywords
Τυχαία Θέματα