Ομόνοια: Επικεντρωμένοι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα η Ομόνοια, πριν αναχωρήσει για την Κροατία, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (20/07) με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές που είχαν νοσήσει με κορωνοϊό είναι διαθέσιμοι όμως την απόφαση αν θα αγωνιστούν θα την πάρει ο τεχνικός της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ. Όσον αφορά τους Κούσουλο και Γιούστε που έμειναν εκτός και από τον αγώνα Σούπερ Κάπ με την Ανόρθωση, η συμμετοχή

τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

Στην αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης, θα είναι και το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, Μιξ Ντίσκερουντ, καθώς παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του. 

Δεδομένα η αποστολή της Ομόνοιας κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως, στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Μπεργκ με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Κροάτες σε επίσημα παιχνίδια που έδωσαν.

Τους δόθηκε η ευκαιρία, να σχηματίσουν καλύτερη εικόνα για την προσεχή αντίπαλο τους και να ετοιμάσουν το καλύτερο δυνατό πλάνο. 

Ομόνοια: Η μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή του 1984

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια, Επικεντρωμένοι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ,omonoia, epikentromenoi, ntinamo zagkreb