Ομόνοια: Είναι πολλά τα θετικά

Η Ομόνοια κόλλησε δεύτερη σερί νίκη την κατάλληλη στιγμής και πλέον βλέπει τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ με καλύτερη ψυχολογία, έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία να ρεφάρει μετά το κακό ξεκίνημα.


Από την χθεσινή νίκη επί της Πάφου υπάρχουν πολλά θετικά με κυριότερη την επιστροφή Δημήτρη Χριστοφή. Ο «Τζίμης» έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο 100%. Έτρεξε, πίεσε, μάρκαρε, έφτιαξε

ευκαιρίες αλλά με την πάροδο του χρόνου έδειξε και την αναμενόμενη κόπωση με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.
Από κει και πέρα η Ομόνοια για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά πέτυχε εύκολη νίκη και χωρίς άγχος κόλλησε σερί νίκη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η παρουσία Ρομαρίκ στον άξονα, ο αλλαγμένος ρόλος του Ασίς, η συνέχεια στην καλή απόδοση του Κίρμ και η γενική παρουσία της ομάδας κάνουν τον Κώστα Καϊάφα να χαμογελά.

Ο Ρομαρίκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον άξονα και έδειξε ότι μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της Ομόνοιας. Με μπαλιές ακριβείας και καλό κράτημα της μπάλας ήταν ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο άρχιζε το παιχνίδι των πρασίνων. Πλάι στον Οικονομίδη έδωσαν το δικαίωμα στον Ασίς να μην τρέχει πολύ όταν η ομάδα αμύνεται με αποτέλεσμα να έχει ένα διαφοροποιημένο ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Πορτογάλος ήταν εμφανές ότι μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα πράγματα σαν δεύτερος επιθετικός και γι΄ αυτό το λόγο… έγραψε άλλη μια καλή εμφάνιση, πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ.

Τέλος, ο Κίρμ έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, πέτυχε δυο γκολ και απέδειξε ότι βρίσκεται στα καλύτερα του ενόψει των δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Ο Σλοβένος πέτυχε το πρώτο του γκολ και πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα