Ομόνοια: Δυο ντέρμπι στο ΓΣΠ… χωρίς γκολ

Όπως και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, έτσι και με τον Απόλλωνα η Ομόνοια ναι μεν ήταν καλύτερη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ωστόσο παρέμεινε για δεύτερο ντέρμπι μέσα στην έδρα της χωρίς γκολ και φυσικά χωρίς το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο.


Οι πράσινοι επέβαλαν τον ρυθμό τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ωστόσο όταν έφταναν με αξιώσεις στην περιοχή δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Στοιχείο που δείχνει

και την πίεση που επικρατεί στο τριφύλλι μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Η παρουσία του Σέρινταν στην κορυφή της επίθεσης δεν απέδωσε καρπούς για την Ομόνοια. Ίσως ο Ιρλανδός να την βρίσκει περισσότερο στα άκρα της επίθεσης καθώς όταν έβγαινε από αριστερά δημιουργούσε προϋποθέσεις για τους πράσινους. Ο Σκέμπρι ήταν χαμένος στο αριστερό (και κάποτε) στο αριστερό φτερό και ίσως να μπορούσε να δώσει τις λύσεις μέσα στο κουτί. Μια εσωτερική αλλαγή που εάν γινόταν ακόμα και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να έδινε στην Ομόνοια τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Βεβαίως αρμόδιος για να το αποφασίσει αυτό είναι ο Κώστας Καϊάφας που είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται στο γκολ. Ένας τομέας που καλείται να διορθώσεις ενόψει της συνέχειας και να παρουσιάσει την Ομόνοια πανέτοιμη μετά την διακοπή για το νικηφόρο σερί που ψάχνει για να ανακάμψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα