Ομόνοια: Δώρον - άδωρον η αποχώρηση Μαργκάσα

Την περασμένη Τρίτη ο Νίκος Νταμπίζας δήλωνε πως δεν θα προκύψουν αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ, εκτός και αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα για κάποιον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας. Προφανώς και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» γνώριζε για το ενδιαφέρον της Γιαγκελόνια για τον Ρενάτο Μαργκάσα. Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η τοποθέτησή του.

Για το φιλολογικό ενδιαφέρον των Πολωνών για τον αρχηγό της Ομόνοιας γνωρίζαμε και εμείς και φυσικά ούτε η δική μας αναφορά ήταν τυχαία. Γράψαμε πως δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει κάποιος παίκτης από

το υφιστάμενο ρόστερ (ακόμα και αν αυτός πωληθεί) χωρίς να προκύψει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση.

Αν, για χάρη της συζήτησης, αποχωρήσει ο Μαργκάσα από το ρόστερ, τότε αυτόματα δημιουργείται ακόμα ένα κενό, σε μια θέση που ούτως ή άλλως θέλει να ενισχύσει την ομάδα ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ψάχνει να βρει αμυντικό μέσο που θα έχει βασικό ρόλο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Οπότε, μια ενδεχόμενη αποχώρηση ενός μέσου (π.χ. Μαργκάσα) για να έρθει κάποιος άλλος μοιάζει με δώρον - άδωρον. Όχι μόνο γιατί ποσοτικά η Ομόνοια θα βρεθεί στον ίδιο παρονομαστή, αλλά κυρίως γιατί θα χάσει έναν ποδοσφαιριστή που προσφέρει πολύτιμες και πολύπλευρες βοήθειες. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ή ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ, ωστόσο, σπάνια δίνει λιγότερο από το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ ακόμα πιο σπάνια βλέπουμε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με περισσότερο πάθος, κι είναι χωρίς αμφιβολία ο πλέον πολυθεσίτης παίκτης που έχει στη διάθεσή του ο Τζον Κάρβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα