Ομόνοια: Δεν έμεινε μόνο στα λόγια (βιντεο)

Κάτι ήξερε ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας και έδωσε και δεύτερη ευκαιρία τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας Κωνσταντίνο Παναγή. Σε ένα παιχνίδι όπου κρίνονταν πολλά ο Κύπριος τεχνικός δεν δίστασε να ρίξει στον αγώνα έναν άπειρο τερματοφύλακα από ντέρμπι, Παναγή και να βγει για ακόμη μια φορά κερδισμένος.

Ο 20 χρονος πορτιέρο της Ομόνοιας όποτε του δοθεί η ευκαιρία την αρπάζει από τα μαλλιά. Ο Κωνσταντίνος Παναγή πραγματοποίησε κόντρα

στον Απόλλωνα εκπληκτική εμφάνιση και με τις αποκρούσεις του κράτησε την ομάδα του μέσα στην νίκη και στην τελική της την έδωσε.

Όπως φαίνεται ο νεαρός κηπερ κερδίζει με το σπαθί του μια θέση κάτω από τα δοκάρια. Αυτό που έχει σημασία όμως για τον ίδιο και την ομάδα του είναι να βελτιώνεται συνεχώς. Γνωρίζει πως η προσπάθεια του για καθιέρωση κάτω από τα δοκάρια των πρασίνων θα είναι δύσκολη προσπάθεια και το αντιλαμβάνεται πλήρως.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση και συγκρίνετε τον με το τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα