Ομόνοια: Δεν μπορεί να κάνει το βήμα της

Σε κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος η Ομόνοια δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα περισσότερο για να βρεθεί και πιο κοντά στον στόχο της.

Αυτό τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Καϊάφας. «Χάσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή. Εκεί που έρχεται η μεγάλη στιγμή, η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που πρέπει», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί αφού στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη συμμετέχουν για την ώρα τόσο η ΑΕΚ αλλά και η Ανόρθωση.

Στους

πράσινους τη δεδομένη στιγμή επικρατεί και απογοήτευση αλλά και ικανοποίηση. Απογοήτευση γιατί χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία που θα έφερνε τους πράσινους ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους και γιατί όχι ακόμη και για το πρωτάθλημα και από την άλλη ικανοποίηση γιατί οι βαθμολογικές διαφορές παρέμεναν οι ίδιες με το πέρας της 6ης αγωνιστικής των Play-off.

Οι πράσινοι παρέμειναν στην 3η προνομιούχα θέση ωστόσο την επόμενη αγωνιστική τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ και σίγουρα δεν θα έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα