Ομόνοια: Άσχημες αναμνήσεις

Κακό «δαίμονα» δεν τον λες αλλά το ότι ξυπνά άσχημες αναμνήσεις αυτό είναι αλήθεια. Η Ομόνοια την Κυριακή αντιμετωπίζει στο Παραλίμνι την Αγία Νάπα, σε ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι θέλουν να πάρουν μόνο την νίκη.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα μετά και τα άσχημα αποτελέσματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα), δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουν τη νίκη η οποία θα φέρει στην ομάδα άλλο αέρα ενόψει τις δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Κόντρα στην Ανόρθωση (στον τελευταίο αγώνα της ομάδας) οι παίκτες του

Κώστας Καϊάφας είχαν πολύ καλύτερη εμφάνιση παρά στους προηγούμενους αγώνες ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα δεν τον πήραν. Πλέον ήρθε η ώρα και για τα αποτελέσματα.

Ωστόσο κόντρα στην Αγία Νάπα οι πράσινοι τα βρίσκουν σκούρα. Πέρυσι στον πρώτο γύρο μέσα στο ΓΣΠ αν και προηγήθηκαν…η Αγία Νάπα μέσα σε δυο λεπτά κατάφερε και γύρισε τα εις βάρος της δεδομένα περνώντας μια σπουδαία νίκη με 2-1. Στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Γιώργου Κοσμά προηγήθηκε των πρασίνων με 1-0 και κρατούσε τη νίκη μέχρι το 66ο λεπτό. Στη συνέχεια σκόραραν Ποτέ, Γκαρσία και Φοφανά και έδωσαν τη νίκη στην Ομόνοια. Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δεν είναι πλέον στο ρόστερ της ομάδας.

Δυο παραδείγματα τα οποία θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα, να δούν τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα και συγκέντρωση και να πάρουν το ζητούμενη. Αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα