Ομόνοια: Αντίδραση ξανά…

Για άλλη μια φορά στη φετινή χρονιά η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να αναδιπλωθεί και να επιστρέψει από μια αποτυχία. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ πλήγωσε τους «πράσινους», αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν άμεσα. Και με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο δείχνουν να έχουν τον τρόπο να αντιδρούν αμέσως μετά από ήττα.

Με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο της η Ομόνοια μετρά τέσσερεις ήττες και στις προηγούμενες τρεις κατάφερε να πάρει τη νίκη στο αμέσως επόμενο της παιχνίδι. Έχασε

από την ΑΕΛ στη 13η αγωνιστική και μετά κέρδισε τη Σαλαμίνα, έχασε από την Πάφο στην 21η αγωνιστική και μετά κέρδισε την ΑΕΚ, έχασε από τον ΑΠΟΕΛ στην 23η αγωνιστική και μετά κέρδισε τον Άρη και τώρα… έχοντας ηττηθεί ξανά από τον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να αντιδράσει το ίδιο, με νίκη επί της Σαλαμίνας μεθαύριο Σάββατο.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στην Ομόνοια. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι Απόλλων-Ανόρθωσης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει απαραίτητα τη Σαλαμίνα. Μπορεί η αντίπαλος της να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το ότι παίζει χωρίς άγχος και πίεση και μέσα στην έδρα της την καθιστά επικίνδυνη. Στη φετινή χρονιά η Ομόνοια μετρά δύο στα δύο απέναντι στη Σαλαμίνα και θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό, έστω και αν έχει ξανά σημαντικές απουσίες (Φλορέσκου, Μπαντιμπάνγκα, Ράμος, Χριστοφή). Επιπλέον, ο Ασίς προέρχεται από αποχή και δύσκολα θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Στα θετικά καταγράφεται η πλήρης ετοιμότητα του Σκέμπρι, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, πλαισιώνοντας τους Κιρμ και Σέρινταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα