Ομόνοια - Πάφος 2-0: Πράσινο τρίποντο... πριν το κύπελλο!

Η Ομόνοια πήρε το τρίποντο απέναντι στον αντίπαλο της στα ημιτελικά κυπέλλου, την Πάφο με 2-0 στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν στους 45 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε μπελάδες αφού κόλλησαν στους 50 και στην 4η θέση με τον Απόλλωνα να απειλεί.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 11ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ του Κούσουλου να περνά ελάχιστα

έξω. Στο 20ο λεπτό ήταν η σειρά του Καριμ να απειλήσει τον Ιβουσίτς,  ωστόσο το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Πάφου. 

Στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα ανέλαβε η ομάδα της Πάφου η οποία βγήκε μπροστά χάνοντας την μεγαλύτερης ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 32ο λεπτό. Ο Βαλακάρι έδωσε ωραία κάθετη μπαλιά στον Μπρούνο, ο οποίος απέναντι στον Φαμπιάνο έκανε το πλασέ με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας να του λέει όχι. 

Στο 39ο λεπτό η Πάφος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ-σαιντ. Ο Βαλακάρι εκτέλεσε το φαουλ η μπάλα πέρασε από όλους και πήγε στα δίκτυα. Ο Παλάσιος όμως κινήθηκε προς την μπάλα για να σκοράρει (δεν την πρόλαβε) και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

ΔΟΚΑΡΙ με Μπρούνο 

Στο 52ο λεπτό, η Πάφος άγγιξε το γκολ. Από πολύ κοντά ο Μπρούνο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο και σε δεύτερο χρόνο το πλασέ του πέρασε έξω. 

Το πρώτο ήρθε με γκολάρα 

Στο 55ο λεπτό ο Μπεσετίν άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια κόντρα στην Πάφο. Λάθος απομάκρυνση του Ιβουσιτς και ο Κούσουλος βρήκε με κεφαλιά τον Μπεσεντίν ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ομόνοιας. 

Το καθάρισε με Γιούστε 

Η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος. Ο Μπεζούς έκανε την σέντρα ο Γιούστε την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του Ιβουσιτς για το 2-0. 

Ομόνοια (Σ.Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους (46' Μίλετιτς), Γιούστε, Λοΐζου (61' Κακουλλής), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (61' Μπέζους), Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεσεντίν (72' Παπουλής), Χαραλάμπους (46' Μπασιρού).

-Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κασάμα, Παπουλής, Κίτσος, Μπασιρού, Λανγκ, Σράντι, Μίλετιτς, Κακουλλής, Μπέζους.

Πάφος (Χ.Μπεργκ): Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο (61' Αμντουραχίμι), Ζάιρο, Δημητρίου (74' Ικόκο), Χέσταντ (61' Τάνκοβιτς), Βαλακάρι (74' Ναμ), Μπρούνο, Μπάιριτς, Ντράγκομιρ (46' Κανέ).

-Στον πάγκο: Άντος, Μαΐχρόβιτς, Κανέ, Ναμ, Μπετανκόρ, Ικόκο, Αμντουραχίμι, Τάνκοβιτς, Μιχαήλ, Πελάζιο, Ταβάρες.

Κίτρινες: Ανσαριφάρντ / Ντράγκομιρ

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα