Ομόνοια 1948-Τρούλλοι: Το παιχνίδι ξεκίνησε με δηλώσεις

Η τύχη του αγώνα Ομόνοια 1948-Τρούλλοι FC θα παιχτεί στη δικαστική, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή που θα δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο.

Το Sportime διερεύνησε περαιτέρω το θέμα και συνομίλησε με παράγοντες των δυο ομάδων, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη των γεγονότων. Στο μοναδικό που συμφώνησαν είναι ότι η επίθεση στο λεωφορείο έλαβε χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του Μακαρείου.

Για εκφοβισμό και τρομοκρατία που δέχθηκε η αποστολή των Τρούλλων αναφέρθηκε ο συμπρόεδρος Κυριάκος Βανέζης. Μίλησε για τα αναπνευστικά προβλήματα και την

κατάσταση σοκ που βίωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και κατήγγειλε την κλοπή του ρουχισμού.

Ο κ. Βανέζης διερωτήθηκε πώς να παρουσιαστεί η ομάδα, όταν 7 άτομα πήγαν στο Νοσοκομείο και δήλωσε ότι σε ενδεχόμενη νίκη της Ομόνοιας 1948, «σημαίνει ότι επικροτούμε αυτές τις δράσεις στο ποδόσφαιρο και πως η πολιτεία συναινεί σε όλα αυτά».

Τη σκυτάλη πήρε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομόνοιας 1948, ο οποίος χαρακτήρισε λυπηρά και ψευδή τα όσα ανέφερε ο κ. Βανέζης. Ο κ. Αδάμος Ευσταθίου διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του αντιπάλου και επέστρεψε τα βέλη. Αποκάλυψε ότι το Δ.Σ. της Ομόνοιας έλαβε τα συγχαρητήρια από τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου και χαρακτήρισε απαράδεχτο το ότι ο αντίπαλος δεν ήθελε να παιχτεί το παιχνίδι και σκαρφίστηκε τραυματίες.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομόνοιας 1948 επιβεβαίωσε και καταδίκασε την επίθεση και πρόσθεσε ότι «το λεωφορείο δεν θα έπαιζε μπάλα», εννοώντας προφανώς ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα